La visió de la Dra. Grandin

Vam tenir el plaer d’assistir a una conferència on vam conèixer la Dra. temple Grandin i aprendre sobre la importància d’un bon maneig en bestiar.
La Dra. Grandin ha dissenyat infraestructures de corrals i és professora de la ciència animal a la Universitat Estatal de Colorado.
Les instal·lacions que ha dissenyat les podem trobar al Canadà, EEUU, Mèxic, Austràlia i Nova Zelanda d’entre altres.
A l’Amèrica del nord gairebé la meitat del bestiar es maneja amb un sistema de restricció de pista central que es va dissenyar principalment per plantes càrniques. Els sistemes de conductes i mànegues corbes s’utilitzen arreu del món i els seus escrits sobre la zona de vol (La zona de vol d’un animal és l’àrea que envolta un animal que, si és envaïda per un potencial depredador o amenaça, inclosos els humans, provocarà alarma i comportament d’escapament) i altres principis del comportament dels animals de pastura han ajudat a moltes persones a reduir l’estrès dels seus animals durant el maneig.